Heidi Chocoworld – Seminar cu si despre ciocolata

Citeam de curand pe blogul unei prietene cum s-a distrat la fabrica de ciocolata Heidi. Si ma gandeam cat de normal este acest lucru in afara, in multe tari, si cat de multi vor sa participe la astfel de lucruri si cat de ciudat mi s-ar parea sa merg la o fabrica de ciocolata in orasul meu natal.

Dar iata ca m-a izbit curiozitatea si cred ca voi ajunge cat de curand acolo.

Ce ce intampla? Pur si simplu platesti o taxa de 50 ron sau de 80 ron pentru un seminar ( de o ora sau de 2 ore) in care inveti cum se face ciocolata, urmand ca mai apoi sa poti pune in practica si mai ales combina si decora o ciocolata pe gustul tau. Mi se pare foarte funny ca idee, mai ales ca o poti face chiar in Bucuresti.

La un seminar pot participa maxim 10 persoane si minim 5, asa ca inainte de a rezerva trebuie sa te asiguri ca se va tine sesiunea la care doresti sa participi, astfel incat sa fie acest numar de persoane. Site-ul lor este foarte util si bine pus la punct si ofera toate informatiile necesare, la fel si raspunsurile la intrebarile care pot aparea, asa ca nu va ramane decat sa intrati, rezervati si sa va distrati.

Aici este site-ul

Ciocolata Heidi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sa pastram legatura