Keukenhof – Un spectacol de lalele

Gradina Europei acest fantastic loc an de an

Supranumita si Gradina Europei, Keukenhof este la jumatatea distantei dintre Haga si Amsterdam. Este cea mai mare gradina de flori din lume si se afla intr-un orasel mic, Lisse.

Aceasta gradina este deschisa in fiecare an din ultima saptamana a lunii martie pana in mai. Ideea deschiderii acestui parc a apartinut primarului din Lisse care vroia sa aiba o expozitie florala cu cele mai stranii modele de hibrizi. Astfel a aparut aceasta gradina, care din 1949 este deschisa in fiecare an.

Adresa parcului pentru cei care vor sa ajunga cu masina este urmatoarea: Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse, Netherlands.

In 2014 gradina este deschisa in perioada 20 martie  – 18 mai. Costul biletului anul acesta este 15 euro pentru Adulti, 7.50 euro pentru Copii si 13 euro pentru Grup de peste 20 de persoane. Pe site-ul lor gasiti si alte oferte cu bilete de autobuz pentru diverse localitati cat si pentru intrarea in parc. Parcul este deschis in fiecare zi ( inclusiv in zilele de sarbatoare si de Paste) intre 8:00 – 19:30. In parc este Free Wifi.

Desi pretul o sa vi se para putin cam mare, este insa un parc laudat de absolut toate persoanele care i-au pasit pragul. Toti cei care au ajuns aici au spus ca este unul dintre cele mai frumoase parcuri din lume, asa ca, daca sunteti in zona, nu ezitati sa vizitati aceste superbe gradini cu lalele si nu numai!

AICI gasiti si harta parcului.

Daca planificati o vizita in acest parc, sunt si diverse evenimente florale, precum Dutch Flower Weekend, Easter Weekend, Keukenhof Art Square, Flower Parade sau Romance at Keukenhof.

Mai multe detalii si pe site-ul Keukenhof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sa pastram legatura