Ryanair ajunge la Bucuresti cu destinatia Londra

O veste din nou buna din partea celor de la Ryanair. Dupa ce anul trecut ne anuntau ca introduc cursa catre Dublin, incepand cu 1 aprilie 2013 introduc curse incepand cu 34 de euro pe segment pe destinatia Bucuresti – Londra Stansted.

Astfel, Londra devine destinatia cu cea mai mare competitie de pe piata aeriana locala, cel 4 companii low cost avand acum zboruri catre Londra (Blue Air si Wizz Air aterizeaza pe Luton, Easy Jet aterizeaza pe Gatwick iar Ryanair catre Stansted)

Un mic detaliu pe care il puteti lua in considerare este ca, daca faceti rezervari direct pe site-ul Ryanair si faceti plata cu cardul de credit normal veti fi taxati in plus ( pe un zbor dus intors) doar cu vreo 2 euro, in timp ce, daca faceti plata cu un card de debit nu veti mai plati nimic in plus. Un lucru de luat in considerare, tinand cont ca cei de la Blue Air percep o taxa pe segment de 5 euro daca plata se face la Terminalele Qiwi si de 10 euro daca se face plata cu cardul de credit.

Datorita numarului mare de companii aeriene prezente clientii vor putea gasi si preturi sub 100 euro dus-intors, sau pot opta pentru varianta dus cu o companie, intors cu alta companie si astfel se vor putea orienta spre ore de zbor mai convenabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sa pastram legatura