Ryanair ajunge la Bucuresti

In sfarsit o veste pe care o astept de foarte multa vreme. Irlandezii au ajuns la Bucuresti!

Si nu cu o singura cursa, ci chiar cu 2. Capitalele mele preferate din Europa, Dublin si Londra au de acum o noua ruta Ryanair din Bucuresti. Lucrul acesta se va intampla din vara, asa ca daca veti dori sa zburati cumva de ziua nationala a Irlandei pe 17 martie 2014 in capitala Dublin va trebui sa o faceti tot cu o alta companie, insa este sigur: vom avea rutele Bucuresti – Dublin si Bucuresti – London Stansted.

Vestea este cat se poate de buna, mai ales ca pe ruta Dublin nu prea aveai alternativa low-cost decat Blue Air. Desi calitativ ii apreciez mai mult pe cei de la Wizz Air, pot sa afirm ca cei de la Ryanair au acest target de punctualitate la sosire pe care il respecta cu destul de multa strictete. Si asta ii face sa nu anuleze zboruri pe motive stupide sau pentru ca nu au bani sa faca o degivrare.

Va doresc sa va gasiti zboruri cat mai ieftine cu ei, iar daca sunteti abonati la Newsletterele lor siguri veti fi anuntati de promotiile pe care le fac.  Si vorba aia, sunt destule promotii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sa pastram legatura