Ryanair – curse noi si bilete la 19,99 euro

Ryanair se lauda si ei cu un palmares in continua crestere pe piata romaneasca. Dupa succesul avut cu toate cursele catre London Stansted si Dublin, irlandezii lanseaza din octombrie o noua ruta, cea catre Bruxelles Charleroi. Si asta  nu este tot, deja pentru orarul de vara 2015, cei de la Ryanair anunta o noua ruta, Bucuresti – Madrid. Cursele catre aceasta destinatie o sa fie zilnice.

Odata cu inmultirea operatorilor catre rute precum Londra si Dublin, preturile la bilete s-au micsorat putin. Speram ca acest lucru se va intampla si pe viitor catre noua ruta de vara, Madrid.

Tot zilele acestea Ryanair a pus in vanzare 100.000 de bilete la pretul de 19,99 euro pe segment. Aceasta oferta este valabila pana pe 5 Septembrie, asa ca mai sunt doar cateva zile in care va puteti bucura de aceasta oferta.

Si tot ei sunt singurii care ofera clientilor posibilitatea de a transporta, pe langa bagajul de mana normal si geanta separata. Au modificat pentru acest lucru chiar si suportul pe care il gasiti la portile de acces pentru a urca in avion.

Ryanair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sa pastram legatura