Ryanair – Reducere 20% la zboruri

Avem in acest weekend o reducere binevenita din partea Ryanair de data aceasta. Imi place de ei, nu datorita conditiilor, care sunt ca la orice low-cost cam aceleasi (adica low expectations and low budget tickets), insa au de multe ori preturi ieftine si foarte competitive. In plus, de anul trecut de cand au fost singura companie aeriana low cost care te lasau cu bagaj de mana plus geanta (mare, adica pentru o fata ideal de mare) au si mai mult respect din partea mea. Si cum a prins foarte bine acest lucru Easyjet introduc si ei anul acesta acest beneficiu.

Iar acest weekend ne incanta si cu o oferta numai buna, cu reduceri de 20% la toate zborurile. Au si conditii speciale, zborurile trebuiesc efectuate in cursul saptamanii ( marti, miercuri sau joi) si perioada in care trebuiesc efectuate zborurile este cuprinsa intre 14.04.2015 – 28.05.2015. Iar zborurile trebuiesc rezervate pana pe 23 martie.

Sincer pentru mine a venit la fix aceasta promotie, pentru ca am descoperit ca intre 2 orase mari din Portugalia, este mai ieftin sa platesti bilet de avion (8 euro toate taxele incluse), decat sa cumperi un bilet de tren (15 euro). Este amuzant insa asta e realitatea.

RyanairRyanair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sa pastram legatura