TAP Portugal – cea mai proasta promotie din februarie

Da, desi as fi preferat sa ii laud asteptand sa zbor prima data cu ei, dupa ce 2 zile la rand m-am uitat pe zborurile lor spre Portugalia si am fost initial incantata de ideea de a avea zbor direct Bucuresti – Lisabona la numai 123 de euro pe segment, am citit acum 2 seri ca urma aceasta promotie minunata pentru rezervarile facute in data de 18, 19, 20 februarie cu reducere de 15%. Si am zis, ok, merita, hai sa astept.

Citesc detaliile promotiei care spune cam asa:

TAP Portugal are o promotie pentru rezervarile facute in perioada   18, 19 şi 20 februarie, catre toate destinatiile. Aceasta reducere  este de 15%. Trebuie doar sa introduceti SUNPROMO in casuta “Codul promotiei” pentru a beneficia de reducere. Reducerea se aplica doar pentru zborurile rezervate pe site-ul lor, iar zborurile trebuiesc efectuate in perioada  1 martie – 30 noiembrie 2015 ( fiind excluse din promotie perioadele 19 martie-12 aprilie si 16 iunie-20 septembrie, adica fix perioadele de varf, in conditiile in care oricum zborurile spre Portugalia sunt cred ca cele mai scumpe din Europa). Si mai adauga ei ca reducerea se aplica atat pentru zborurile de dus cat si pentru cele de dus-intors.

Acestea fiind spuse, intru si eu astazi sa ma uit la prima ora sa vad cat de reduse sunt aceste bilete. Surpriza insa. Tot ce vazusem la un pret decent cu o zi inainte, astazi, in zilele de reducere, este cu totul altceva, altceva insemnand un pret dublu, pe orice varianta posibila de zbor. Si in plus, daca cumva doresc sa iau doar un segment, este evident acelasi pret la bilet ca si cum as lua dus-intors.  Si mirarea mea ramane. Cum de, cu o zi inainte, puteam sa iau bilete alea pe orice varianta la un pret foarte mare, dar in acelasi timp foarte ieftin pentru TAP?  Ok, multumesc mult de tot TAP, desi 2 zile la rand v-am dat o sansa si am luat in considerare sa zbor cu voi, sunteti execrabili cu aceasta promotie. Wizz Air si Ryanair o sa ma aiba din nou pe rutele lor in incercarea de a ajunge in aceasta frumoasa tara, Portugalia.

Eu cred totusi ca lor nu le plac turistii, din moment ce luna aceasta a fost luna promotiilor si absolut toate companiile s-au intrecut in oferte foarte bune. Mai putin ei.

TAP Portugal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sa pastram legatura