Walibi Amusement Park – distractie pentru toate varstele

Fie ca esti copil sau adult, Walibi este unul dintre parcurile de distratie pe care nu vrei sa il ratezi intr-o excursie prin Europa. Conceptul  Walibi include 4 parcuri de distractie: unul in Olanda, altul in Belgia, unul in zona Rhone-Alpes si celalalt in zona Sud-Ovest.

Distractia este garantata iar beneficiul este ca pretul este mai mic decat la Disneyland, iar atractiile sunt aproape la fel de palpitante ca acolo. Evident, daca esti copil si vrei acea magie prezentata de tot ce inseamna Disneyland, probabil nu te vei lasa convins sa alegi acest parc in favoarea Disneyland-ului. Insa, daca esti o persoana care doreste pur si simplu sa se distreze la maxim cu familia si prietenii si nu vrea sa stea la cozi interminabile si aglomeratie peste masura, vara este numai potrivita alegerea pentru Walibi. Ca sa nu mai zic ca preturile pentru intrare sunt la jumatate de pret.

Preturile pornesc de la 25 de euro, depinde de perioada anului in care doriti sa vizitati acest parc, iar biletele sunt mai ieftine daca le cumparati online, direct de pe site-ul Walibi. Preturile cele mai scumpe pentru anul 2014 sunt de 34 euro de persoana adulta pentru perioada 5 iulie – 31 august, luate direct de la intrarea in parc, si 31.50 euro cumparate direct de pe website. Pentru familiile de 4 sau 5 persoane, din nou sunt preturi speciale.

Tot pe site-ul lor gasiti si orarul, acesta variind intre  10:00 – 17:00 si 10:00 – 20:00, sunt insa cateva zile in iulie, august si octombrie cand parcul este deschis 10:00 – 23:00.

Se poate ajunge foarte usor la acest parc atat cu masina proprie ( sau inchiriata), cat si cu mijloacele de transport publice. Parcul este situat in Provincia Flevoland si se ajunge foarte usor cu masina din Amsterdam/Almere, Lelystad si Amersfoort. Costul parcarii este de 8 euro anul acesta si din pacate nu prea aveti cum sa sariti peste aceasta taxa. Daca in schimb doriti sa ajungeti fara masina, se poate ajunge foarte rapid cu trenul pana la Harderwijk, iar de acolo puteti lua Walibi Express Shuttle.

Si inca un detaliu important. Acest parc este inconjurat de o padure destul de deasa, asa ca veti gasi multa, foarte multa verdeata si aer curat chiar si in mijlocul verii aici!

Harta localizare Walibi World

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sa pastram legatura