Weekend-uri la munte cu pachete foarte ieftine

Sunt multe oferte in ultima perioada la munte luand in considerare faptul ca suntem in plin sezon.

Nu fac reclama la prea multe lucruri, insa ascultand un post de muzica TV am dat peste o reclama super. Am intrat pe site sa vad mai multe detalii si m-am gandit sa share-uiesc cu voi.

Ski-Bus.Ro are iarna aceasta niste oferte foarte atractive. Care este conceptul? Se ocupa ei de transport, cazare (pensiuni si hoteluri de 4 stele), asigurare medicala cat si ski-pass (evident daca nu schiezi, nu e musai). Daca nu vrei sa te stresezi cu transportul si cazarea si vrei sa socializezi cu oameni diversi poti foarte frumos beneficia de oferta lor.

Si mai ales, daca nu ai decat weekendul liber, si mai bine. Plecarile, din ce am vazut pe site-ul lor, sunt sambata dimineata pe la 05:30 Am si intoarcerile sunt la 17:00 PM. Locatiile sunt numeroase, din Bucuresti avem Transalpina sau Poiana Brasov. Pentru alte locatii din tara poti alege cu transport sau fara. Preturile sunt, parerea mea, foarte mici pentru ce includ (cazare cu mic dejun, transport, asigurare si skipass). Eu ma uitasem de curiozitate pentru Transalpina cu 399 ron cazare la pensiune si 439 la hotel 4 stele.

Plecarile sunt in fiecare weekend pana in aprilie. Super! In perioada 12 – 18 martie au chiar o excursie in Madonna di Campiglio in ItaliaMtii Dolomiti la editia 2 a Snowride.

Acum multi ani Coca-Cola organizase un concept asemanator la care eu m-am bucurat din plin si a fost maxim de distractiv.

Deci, ce mai asteptati? Daca va doriti un weekend la munte sezonul asta faceti rezervarile. Deja sunt multe weekend-uri fully booked, asa ca e timpul sa luati rapid o decizie!

Ranca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sa pastram legatura