Wizz Air – Zboruri noi din Bucuresti si Iasi

Wizz Air adauga o noua aeronava la baza din Bucuresti si astfel ajunge la cea de-a 9-a la aceasta baza.

Bucuria mare pe care o resimt este pentru faptul ca apare o noua ruta catre tarile nordice, si anume Stockholm Skavsta, din 27 iulie (luni şi vineri). Urmeaza o ruta noua si catre Grecia tot din baza din Bucuresti, Heraklion, din 20 iunie 2015 (sâmbătă) si inca o ruta noua catre Italia, cea spre Pescara, din 27 iulie 2015 (luni şi vineri).

Uitandu-ma pe aceste rute deja imi vin idei de calatorie, cu o combinatie de genul: plecare Bucuresti – Stockholm, vizitat orasul si apoi plecare care Malmo cu trenul. Dupa aceea intoarcerea in Bucuresti prin Malmo, o destinatie destul de ieftina in ceea ce priveste biletele de avion.

Sau o alta ruta draguta cu aterizare in Pescara si vizitat Coasta Adriatica cu trenul, cu plajele superbe, fie catre nord, si apoi intoarcere in Bucuresti tot cu Wizz Air prin Bologna sau Treviso, sau poate chiar spre sudul Italiei, cu intoarcere in Bucuresti prin Bari, care are o ora de intoarcere seara, ceea ce va permite calatorului sa se bucure de intreaga zi pentru vizitat.

Wizz Air, cu aceasta ocazie a anuntat ca, din va incepe sa zboara din 20 decembrie 2014 si din Iasi, cu rute spre Veneţia Treviso (marţi şi sâmbătă), pentru ca mai apoi, din 31 martie 2015, să lanseze curse din Iaşi către Milano Bergamo (marţi, joi şi sâmbătă) şi din 15 iunie către Londra Luton (miercuri şi duminică).

Wizz Air

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sa pastram legatura